AMSTERDAM, okt. 01, 2015 — De Nederlandse property manager Prominus Vastgoedbeheer zal haar groeiende internationale portefeuille van kantoorgebouwen met Yardi Voyager® 7S, een mobiele oplossing, tablet-compatibel software als Service platform uitbreiden.

Prominus zal ook gebruik maken van Yardi PAYscan™ om inkomende facturen te scannen naar elektronische transacties en het automatiseren van de goedkeurings workflow door middel van betaling aan leverancier.

“We hebben behoefte aan een platform dat geschikt is voor meerdere valuta, internationale bancaire normen en andere aspecten van interne bedrijfsprocessen en welke ons helpt uitstekende service te leveren aan onze groeiende klantenkring. Voyager en PAYscan voldoen aan deze eisen”, aldus Rutger Schenk – directeur bij Prominus.

“Yardi® is verheugd om de geautomatiseerde, single-platform oplossing, die Prominus zal helpen efficiënt financiële, commerciële en het beheer van verplichtingen uit te voeren voor haar portfolio, te bieden”, zei Neal Gemassmer – vice-president international voor Yardi.

Over Prominus Vastgoedbeheer

Het in Amsterdam gevestigde Prominus Vastgoedbeheer B.V. is reeds meer dan 10 jaar actief als property management bedrijf in Nederland. Haar portfolio bestaat vandaag uit 65 kantoorgebouwen, die €43 miljoen aan jaarlijkse huurinkomsten vertegenwoordigen. Voor meer informatie, bezoek www.prominus.nl.

Over Yardi

Nu in zijn vierde decennium streeft Yardi® naar het ontwerpen, de ontwikkeling en ondersteuning van software voor real estate investment management en beheer van onroerend goed. Met Yardi Commercial Suite™, Yardi Residential Suite™, Yardi Investment Suite™ en Yardi ORION® Business Intelligence, de Yardi Voyager® platform heb je een volledige vastgoed management oplossing. Het omvat activiteiten, boekhouding en diensten met een portfolio-brede business intelligence en platform-brede mobiliteit. Yardi bedient klanten wereldwijd vanuit kantoren in Australië, Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Voor meer informatie, bezoek www.yardi.eu.

Pers contact Yardi:

Martin Gedny – Marketing Manager (Europe & Middle East)
+44 (0) 1908 308400
Email: martin.gedny@yardi.com

Pers contact Prominus:

Rutger Schenk – Directeur
+31 (0) 20 5650020
Email: contact@prominus.nl